Order Shaklee Online


image

Settle order untuk hari ini sahaja!

Dapat SMS dari SHAKLEE:

RM0.00 RM0.00 Shaklee: Thank You for placing your order with us. Your Sales Order Transaction No 20140611001913 dated 11 June 2014, Wednesday, 04:26 PM of RMXXXX was successful. TQ

Dapat EMAIL dari SHAKLEE:

image

image

image

Mudahnyeerrr order online!!
Anda boleh order sesuka suki hati anda nak beli ape!

Ada 4 kategori tau iaitu:
(1) Healthy Nutrition
(2) Healthy Beauty
(3) Healthy Home
(4) Healthy Weight

# nak sistem dalaman terjaga dan repair dengan baik cari no 1!
# nak skin care, nak luaran nampak bombastic amik no 2!
# nak lantai umah, cermin keta, baju lmbt sidai pon wangi amik no 3!
# nak turunkan berat badan yang ideal secara konsisten amik no 4!

Naaahh! Amik kauu! Semuanya ada kannn!hikhikhik3!

Anda join membership dapat diskaun 20%!
Boleh godek2 website shaklee guna id sendiri!
Kalau rajin menjual laa untuk income poket sendiri! Klw xnak xpe. Utk guna sendiri pon boleh!

Doa untuk anak-anak


image

Sihir paling dikeji!


image

Isteri mesti baca selalu!


image

Moyang, Nenek dan Mak!


image

Master Wan Fatihanum with spouse
(Moyang saya dalam salur galur Biz Shaklee)

image

Master Farhah with spouse
(Nanny saya dalam salur galur Biz Shaklee)

image

Master Effa Shareen with spouse
(Mommy saya dalam salur galur Biz Shaklee)

Alhamdulilah…saya ditemukan dengan mereka ini insan yang sentiasa support dan curah segala ilmu biz Shaklee kepada saya.
Jalan, taktik, strategi, kaedah dan semuanya telah mereka kongsikan bersama..saya hanya perlu contohi mereka dalam menaiki kesemua 7 anak tangga!

Berminat join group kami?

Pm@wassup Arifah Raedah 0124869647
FB page : http://www.facebook.com/vitaminmaiesyahtsaqeef
Email : arifah.raedah@yahoo.com.au

Sikap melalui cara pemakaian Jam Tangan!


image

Saya suka pakai Jam tangan di lengan kiri!

Anda pulak bagaimana?

Hehehe..

I am your HOT Shaklee Independent Distributor!
Ms Arifah Raedah 0124869647
arifah.raedah@yahoo.com.au
http://www.facebook.com/vitaminmaiesyahtsaqeef

Anda KETAGIH Internet?


20140606-162643-59203217.jpg

20140606-162643-59203364.jpg

20140606-162643-59203552.jpg

20140606-162643-59203720.jpg

20140606-162643-59203470.jpg

Dr. Susan Greenfield menyatakan obsesi yang melampau melayari Internet laman sosial dan permainan komputer boleh menjejaskan fungsi OTAK!
Ketagihan ini boleh mengurangkan aspek kepantasan reaksi atau rasa empati.
Joomm cuba kuiz di bawah untuk mengenal pasti sejauh mana ‘ketagihan’ anda terhadap internet!

(1) Adakah anda rasa anda ketagihan internet?
A – Sedikit sahaja
B – Tidak
C – Aduh, sebab itulah saya ambil kuiz ini!

(2) Berapa lama masa yang anda peruntukkan untuk melayari internet setiap hari?
A – 5 hingga 10 jam atau lebih
B – 1 hingga 2 jam
C – Hanya 1 hari dalam seminggu

(3) Apa yang anda lakukan dengan internet?
A – Saya memeriksa e- mel dan bermain game
B – Saya akan pergi ke semua laman web yang terlintas untuk dilayari
C – Urusan kerja dalam tempoh beberapa jam sahaja

(4) Adakah anda gemar memuat turun di Internet?
A – Ya, sudah tentu!
B – Tidak. Memuat turun bermacam-macam di Internet boleh sebabkan Microsoft Word menjadi lambat
C – Hanya jika ia adalah muzik sahaja

(5) Apa yang anda lakukan selepas menghabiskan kuiz ini?
A – Buka e-mel
B – Cari kuiz lain di internet
C – Apa-apa sahaja yang perlu dilakukan

(6) Berapa pantas kelajuan menaip anda?
A – 40 psm atau lebih
B – 10 psm atau kurang
C – 20 psm atau kurang

(7) Pernahkah anda menumpahkan sesuatu ke atas komputer dan tertangkap?
A – Saya terpaksa akuinya kerana semasa saya sedang asyik menjawab soalan kuiz, makanan yang hendak disuapkan ke dalam mulut terjatuh
B – Selalu kerana saya sering makan sambil menghadap komputer
C – Tidak pernah

(8) Anda sedang memeriksa e-mel dan ibu memanggil untuk makan malam…
A – Saya segera bangun dan mendapatkan ibu
B – Saya katakan seminit tetapi selepas 10 minit baru saya bergerak
C – Saya katakan seminit dan benar-benar bergerak selepas seminit

KIRA SKOR ANDA!!! woot! Woot!

(1) A : 2, B : 1, C : 3

(2) A : 3, B : 2, C : 1

(3) A : 1, B : 2, C : 3

(4) A : 3, B : 1, C : 2

(5) A : 2, B : 3, C : 1

(6) A : 3, B : 1, C : 2

(7) A : 2, B : 3, C : 1

(8) A : 1, B : 3, C : 2

SKOR 0 – 5:
Baik! Anda tidak terlalu bergantung kepada pada Internet.

SKOR 6 – 12:
Anda perlu menggunakan Internet bagi tujuan perniagaan dan kerja. Anda hanya melayarinya bila perlu dan kadang2 untuk melepaskan tekanan serta sekadar suka-suka sahaja.

SKOR 13 – 18:
Terbukti anda GILA Internet! Cuba kurangkan masa dengan Internet dan nikmati dunia luar.

Weeehohohoo!

Anda skor yang mana satu?? Ekekeke!

Saya? Saya Skor 13 – 18! Hahahaha!

Idakler giler sangat…giler internet cket2 aje! Muahahaha!

SELAMAT MENCUBA RESEPI MINDA SIHAT ini yer!

Yeeaayy!! Toilet Ladder Chair in the house!!


image

Ma’iesyah says thank you ummi!
Ouhh..melting kan bila anak2 say thanks..
Looks like they’re really appreciate it!

image

Haaa…saya beli dengan dia ni laaa…

Anda pulak bila lagi nak beli utk anak2? Heheh
Banyak senangnyaa..tiap kali anak nak poo poo je ajar dia cemane nak letak atas toilet bowl…dah settle poo poo panggil ummi yer sayang…

Haaa…kan senang keje kauuu! Anak dah 3/4 tahun elok sangat lahh di ajar poo poo sendiri kannn…

Okay guyz! Chow chin chau!

Keletah anak2ku! Hik3!


image

Kakak : Aus Ma’iesyah Bt Nasrul Amri
Umur : 3 tahun 6 bulan

Adik: Aus Tsaqeef Muhammad Bin Nasrul Amri
Umur : 2 tahun sebulan

Ummi love u both mucho2!!!

image

image

Mudahnya shaklee nih!


image

Sebab ape?

Sebabbb kalau u nak beli barang u xperlu pergi branch pon!

U just click click click n then tunggu 2-3 working days sampai laaa!!

Kena pulak macam saya ni dok mane tau tak??

Dok Arau, Perlis! Paling dekat pon branch kat Penang! Tapi bila masa sempat nak pergi nya?

Dahlaa sy pegi jauh pastu kena tunggu angka giliran laa..nasib badan..kalau tak ramai hari tu..cepatlaa dapat..kalau ramai?! Tunggu laa sampai ke petang!

Tapi! Tapi! Tapi!

Ko bayangkan lahh dulu sebelum Oktober 2013, TIADA SISTEM ONLINE lagi tauu…TAPI! berpuluh2 je dapat BERJAYA sebagai MASTER COORDINATOR SHAKLEE!!!

waahh4! Proud of them! Berkat kesungguhan dan kesabaran mereka!

Haahh..sekarang ni lagi10x laaa senang dan mudah banyaakkk!

HANYA ORDER MELALUI LAPPY, IPAD even Handphone pon boleh! Di mana saja anda berada!

Faham lagi tak??belom? Kenapa?

“Kalau kawan kita yang duduk sarawak nak vitamin shaklee macam mane pulak kak?”

Hah!baguz soalan kau!

Kau masuk website shaklee, pastu kau click shopping, pastu kau….

Ehhh3! Mana boleh cakap! Rahsialaaa!
Ia juga semudah di hujung jari anda! Phewittt!!

Okay lah! Saya nak mandi siap2 pegi meeting di sekolah!

Do contact me via:

(1) sms@whatsapp Arifah Raedah 0124869647
(2) FB PAGE: http://www.facebook.com/vitaminmaiesyahtsaqeef
Atau
http://www.facebook.com/ArifahRaedahCODPerlis
(3) Email: arifah.raedah@yahoo.com.au

image

Percubaan Kelima

Live Your Life

AVERAGE DREAMER

Vitamin Kesihatan Yang Terbaik untuk Seisi Keluarga

cherish every cherry

Vitamin Kesihatan Yang Terbaik untuk Seisi Keluarga

Fabulousdash.com

Vitamin Kesihatan Yang Terbaik untuk Seisi Keluarga

Permata Terindah Anugerah Allah

Vitamin Kesihatan Yang Terbaik untuk Seisi Keluarga

Sweet And Crumby

Baking, a Love Story

Addin Health & Beauty House

Vitamin Kesihatan Yang Terbaik untuk Seisi Keluarga

Vitamin Kesihatan Yang Terbaik untuk Seisi Keluarga

Vitamin Kesihatan Yang Terbaik untuk Seisi Keluarga

The Rotunda Weblog

Everything You Always Wanted To Know About Reproduction, But Were Afraid To Ask!

Karimon's Blog

misteri mistikal

Beauty Fatimah Dot Com "Vitamin Shoppe & Consultancy"

Kedai online menjual produk untuk kecantikan dan kesihatan shaklee. sms / whatsapp: 011-3201 4534 atau email: beauty.fatimah@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan.

thehealthinspector

..so, verily, with every difficulty, there's a relief...

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.